Wedding One Man Show

Wedding One Man Show
 

WEDDING ONE MAN SHOW - Dj és ceremóniamester egy személyben

Amikor esküvőnket tervezzük és a lakodalmi részhez érünk, elgondolkodunk azon, hogy a násznépet zenekar vagy lemezlovas szórakoztassa. Meg kell fontolnunk azt is, hogy megbízzunk egy vőfélyt vagy ceremóniamestert az est levezénylésével, vagy bízzuk meg a lakodalmi műsorvezetéssel  egy olyan embert, aki az est folyamán ötvözni tudja a műsor vezetését, a szórakoztatást és a lemezlovas munkát is, tehát egyben műsorvezető és Dj is.  Nos, ezt az utolsó mondatot nem szeretik a ceremónia mesterek és vőfélyek meg az őket kiközvetítők. Azt terjesztik esküvős körökben, hogy ezeket a feladatokat egy ember nem tudja elvégezni.  Természetesen teszik ezt a saját munkamennyiségük védelmében.

Innen már jogos a kérdés, hogy miért ne tudna egy felkészült ember mondjuk a lakodalom helyszínén kommunikálni a vendégekkel, kulturáltan szórakoztatni humorral, zenével és miért ne tudna koordinálni olyan dolgokat amelyek egyébként  működnek folyamatosan a háttérben.  El is jutottunk egy "DJ/CM kombó-ig" , amelyet valóban kevesen tudnak igazán jól megvalósítani.

A szórakoztatóiparban lemezlovas és műsorvezetőként eltöltött éveim (36), az esküvőiparban tervező /szervező /lebonyolítóként eltöltött éveim (22) és a mögöttem lévő több mint négyszáz lakodalom tapasztalatával  ajánlom önnek  a Wedding One Man Show programomat, ahol a lakodalom helyszínén egy személyben szórakoztatom a násznépet apró népszokásokkal, játékokkal, egész estés műsorvezetéssel és egy nagyon táncolós, hajnalig tartó sláger partival .  A műsorhoz biztosítom a hang- és fénytechnikát, a műsorelemeket, megoldom a szertartás hangosítását is. Mindezekhez forgatókönyvet készítek a kedves párral, amibe az ötletelések után minden a kívánságuk szerint  lesz rögzítve. A zenei repertoár pedig minden korosztályt kielégítő, kimondottan táncolható slágerekből és egyéb egyeztetett zenékből áll.

A továbbra is kétkedőket tájékoztatom arról, hogy amikor a dj dolgozik, addig a CM pihen. Ha pedig a ceremóniamester műsort- játékot vezet, sosem szól a zene és nem táncolnak a vendégek .... szóval működik a dolog :-) 

A  WOMS előnyei : kompatibilitás, hatékonyság, megbízható technikai háttér, rugalmasság és nem utolsó sorban a költséghatékonyság, mert ön csak egy közreműködőt fizet.

A WOMS hátránya : Mivel ez egy egyszemélyes produkcíó, csak a lakodalom helyszínén működik ! Ha érdekli a fenti megoldás  kérjen árajánlatot!

MEGRENDELHETŐ ITT