Összeesküvés - szolgáltatói társulás esküvökhözÖSSZEESKÜVÉS
szolgáltatói társulás

Immár huszadik éve dolgozom az esküvői szolgáltató ágazatban. Ezen belül nagyon sok foglalkozási ágban szereztem gyakorlatot, tapasztalatot és ezeket hasznosítom is, hogy megrendelőimet minél felkészültebben és széleskörűbben tudjam kiszolgálni. Fő profiljaim az esküvő- és rendezvényszervezés, a műsor- és játékvezetés, a lemezlovasság és belebonyolódom sokszor a stylist feladatokba is. Mostanában pedig sokszor hívnak ceremóniamesteri munkákra. Az évek során sok szolgáltatóval dolgoztam együtt, néhánnyal barátság is alakult profizmusuk és emberi tulajdonságaik miatt. A következő részben - a saját munkámon kívül - őket ajánlom jó szívvel az érdeklődő, esküvőre készülő pároknak.
Így nálunk egy helyen megtalál sok mindent az érdeklődő jegyes pár. Az alábbiakban olyan szolgáltatókat ajánlok, aki szakmailag és emberileg is elismertek, munkájukra nagyon igényesek, amelyről a sok együtt töltött rendezvényen bizonyosodtam meg. Jó szívvel ajánlom őket !

Kedves Jegyes Párok !
Az esküvői szolgáltatók kiválasztásában szeretnénk segíteni nektek a wwww.eskuvodjparty.hu szolgáltatói társulását ajánlva. 
Összeszokott csapat, legalább 15 éve az esküvő iparban dolgozunk legtöbben. Megrendelőbarát árainkkal ajánljuk akár az egész nap tervezését, megszervezését, lebonyolítását.

A team-ben 2 esküvőszervező, 2 fotós, 2 szertartásvezető, 1 táncpedagógus/tánctanár (érdi és budapesti oktatással) , 1 dekorációs társulás, 2 videós (digitális hangrögzítéssel, drónnal, repülési engedéllyel), dj és ceremóniamester áll rendelkezésre. A felsorolt szakemberek az elmúlt legalább 10 év tapasztalata szerint megbízható, professzionális munkát végeznek, maximális együttműködve szolgálják ki a megrendelők igényeit. Egy ajánlatkérést megér ...

A vendégek szórakoztatására pedig ajánlom magam ... SZERVEZŐK kicsit másképp... amikor az Álomnap készül

Kriszta és Rita sok évvel ezelőtt azonos szakmai érdeklődésük miatt talált egymásra. Sokat tanultak, gyakoroltak és ma már egy színfolt az esküvői piaci palettán az Álomnap Esküvőszervezés, amit szívvel-lélekkel vezetnek. Sokan mondják, hogy nem ismernek lehetetlent, de ez a két leányzó eddig tényleg megoldott minden próbatételt, legyen az 350 fős több helyszínes lakodalom vagy épp céges rendezvény. Megrendelő központú, a lehetőségekhez képest költséghatékony munkájukat mindig vidáman végzik és ez a jó kedv, vidámság átragad a velük együtt dolgozókra is. Sok szervezőiroda működik a piacon... de Álomnap csak egy van ....
WEBOLDAL | FACEBOOK

SZERTARTÁSVEZETŐ


Álomszép szertartás - Kruczli Rita szertartásvezető

Okleveles szertartásvezetőként egyedivé, meghitté varázsolom és mindenképpen a Ti elképzelésetek alapján vezetem le a ceremóniátokat.
Telefon : 06 70 222 2987

WEBOLDAL E-MAIL FACEBOOK


SZERTARTÁSVEZETŐ & CEREMÓNIAMESTERNŐ


Lukács Szilvia 

Legyen a szertartás földön, vízen, levegőben, hétköznap vagy ünnepnapon, szertartásvezetőként rám számíthattok. Minden egyedi kérést figyelembe véve alkotom meg számotokra a varázslatos "nagy napot"!

Ha pedig ceremóniamesterre van szükségetek ... az esküvőtök házigazdájaként konferálok, segítek, figyelek, jó hangulatot teremtek. Leveszem az édes terhet a vállatokról, így Ti élvezhetitek az esküvőtök minden pillanatát.
Telefonszám : +36 20-384-5556

 E-MAIL FACEBOOKFOTÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Riad Mutier (az esküvő fotózás mestere) +36 703 183 178  FACEBOOK mutierfoto@gmail.com     www.mrfoto.hu
 
Kántor Tünde (esküvői és alkalmi fotós, műteremmel ) +36 302 620 323

WEBOLDAL


VIDEÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Rab László (az Álomesküvők videósa) +36 20 558 00 20
2D, 3D, 4K,
Magas minőség, kedvező árak
WEBOLDAL


DRÓNOS VIDEÓK, DIGITÁLIS HANGRÖGZÍTÉS

Szekér Tamás az ország egész területén dolgozik, professzionális munkát végez a videozás és képi megjelenítés terén. Szuper drónja van :-)
Elérhetőségei : +36 202 611 970   info@zwl.hu 
WEBOLDAL | FACEBOOK

DEKORÁCIÓ

Amikor megálmodjuk álmaink dekorációját, de nem tudjuk egyedül megcsinálni ....
Tudjuk, hogy álmainknak a pénztárcánk szab határt. Gazdálkodjunk okosan és bízzunk meg olyan dekoratőr céget, akik pénztárcakímélő díszítést készítenek a legprofesszionálisabb módon szinte minden műfajban. Munkájukban találkozik a megrendelő elképzelése, a kellem, a jellem az elegancia a költséghatékony megoldásokkal és a magas szintű kivitelezéssel ... Látogassák meg az Aranymasni Dekoráció oldalait, kérjen ajánlatot ... egy próbát megér !

Dekoráció és dekorációs kellékek. Székszoknyák, megkötők, asztalszoknyák, asztali futók, fényfüggönyök, vázák, asztaldíszek, papírvirág falak ... minden ami dekoráció

1037. Budapest, Bécsi út 267.   Medveczky Dóra telefon : 06 30 944 4601   
 

WEBOLDAL | FACEBOOK


TÁNCOKTATÁS ESKÜVŐRE, ALKALOMRA

SOMOGYI BEA táncpedagógus várja az esküvőjükre készülő párokat érdi táncstúdiójában.
Igényes koreográfiák sokféle stílusban, szeretettel, szakértelemmel rátok formált táncok!

Telefonszám : 06 70 3854316

WEBOLDAL 
Több mint lemezlovas ! One Man Show!

Lénárd Zoltán - lemezlovas, műsorvezető, esküvő- és kulturális rendezvényszervező, Ceremóniamester ...
Harminc éve szórakoztatom a közönséget céges vagy magán partykon, klubokban és az utóbbi húsz évben lakodalmakban is. Az országban a '90-es évek végén szinte elsőként próbáltam ki, milyen is az, amikor a lakodalomban nem zenekar hanem DJ szórakoztat. Mivel szervezőként ismerem az esküvők - lakodalmak minden részletét, így elkészítettem egy jól használható, rugalmas lakodalmi műsort, amelyben van sok móka és kacagás, népszokás, játék a zenés-táncos részeken kívül.

A műsort már előadtam legalább 376 alkalommal, elhihetik, működik! Ha kérik, egy személyben megoldom a lakodalom helyszínén a koordinációt, urbánus módon a műsorvezetést és a szórakoztatást valamint slágeres dj partyval szórakoztatom a násznépet. Mindezekhez professzionális technikát alkalmazok. Ha kíváncsi rám olvassa el a biográfiát és a honlapom vagy hívjon fel telefonon.